Followers

Saturday, January 29, 2011

Mirror Oh Mirror



Join contest ini sebab kak Yana dah tag. Terima kasih Kak Yana yang baru dapat penempatan posting di Perak. Thee. Tahniah Cikgu Yana. (sempat lagi buat sedikit ucapan tuk kak yana)

Ini syarat-syarat penyertaan:

  1. Follow blog penganjur, sila klik sini untuk ke blog penganjur
  2. Like blog fan penganjur
  3. Buat entry dan linkkan ke blog penganjur
  4. Copy banner dan letak dalam entry
  5. Letak tajuk entry MIRROR OH MIRROR
  6. Gambar kena seorang diri, jangan berdua, bertiga atau bersepuluh
  7. Sekeping je gambar bagi mengelakkan kesukaran pilih pemenang
  8. Nyatakan pandangan korang tentang blog penganjur
  9. Tag seorang kawan
  10. Tarikh tutup : 31 Januari 2011
Ini banner contest.

Pandangan saya mengenai blog cik wardah ini ialah, blog dia simple tapi sweet. 

Sebab apa simple? 
Sebab tak serabut dan saya suka tengok yang simple, bila baca pun tak pening. 

Sebab apa sweet? 
Sebab blog dia warna pink! 

Dan header kamu sangat comel! 

Maka, saya pertaruhkan gambar ini:



Untuk tidak membuang masa, saya tag Tqa untuk join contest ini. Sekian.

P/s : Ini contest ketiga. Entah bertuah entah tidak. 

4 comments:

SYAFIQAH / S said...

good luck ila :)

Ila Aqilah said...

thanx cik syafiqah =)

Siti Wardah said...

thx join . good luck taww ;D

Ila Aqilah said...

tima kasih cik penganjur =)