Followers

Thursday, February 3, 2011

Contest Blog Paling Comel, Cantik dan Kemas

Saya join contest lagi dan kali ini saya ditag oleh Cik Chempakasari. Contest kali ini saya mempertaruhkan blog saya sendiri sebab contest ini melihat blog yang paling comel cantik dan kemas.

Syarat penyertaan :


  1. jadi follower FARZANA FARZANTO
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. (add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja. 
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda dan saya tag Tqa HamzahAffiniJannahFareha dan Zainiatun
  6. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  7. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  8. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
Best of luck Ila Aqilah dan rakan-rakan blogger yang lain =)

4 comments:

TunTeja said...

gd luck!! :)

Ila Aqilah said...

good luck juga tun teja =)

fatalist said...

mungkin tak mampu nak buat sebab busy..hehehe..btw, thank you for tagging

Ila Aqilah said...

fareha, ada masa buat eh =)
it's ok..