Followers

Monday, June 27, 2011

OMG Sepah!

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Maharaja Lawak dah habis. Jumaat yang lepas merupakan persembahan final. Antara peserta yang berjaya ke final ialah Sepah, Jozan, Nabil dengan Jambu.

Nak teka siapa yang memegang title Juara Maharaja Lawak 2011? Tak payah teka, mesti dah ramai yang tau. Fenomena kot Maharaja Lawak ni. Kelakar ok! Hehe. Kumpulan Sepah yang pegang title tu dan saya rasa mereka deserve title tu sebab persembahan diorang konsisten lawak. Lagi-lagi Jeff tu, muka tak nak pula selamba. Haha.

video
*ni antara yang terkelakar*

Sepah lawak dia penuh dengan unsur-unsur kemelayuan kot. Bestlah. Walaupun kadang-kadang macam tak kena tempat tapi overall boleh diterima lah. Thee. Saya fan Sepah boleh? 

P/s : Ada Maharaja Lawak 2 ke?

4 comments:

sizuka[Izzati] said...

dorg lawak gila kot.memang layak menang.HAHAHA.

Tipah Va Va Voom said...

i'm a big fan of SEPAH alsoo....huhu..likeeee bnyak2..

Ila Aqilah said...

kan zati! hahahaha..
tiap-tiap minggu tak pernah keringla gusi tengok diorang

Ila Aqilah said...

sepah patut sedar kita peminat mereka..ekeke