Followers

Tuesday, June 28, 2011

Minggu Penghayatan Islam

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menempuh minggu kedua bagi semester 8 ini. Terima kasih Allah. :) 

Hari ni nak kongsi sikitlah, PERMATA Al-Jawahir IPG Kampus Temenggong Ibrahim sedang menganjurkan Minggu Penghayatan Islam dan Kempen Menutup Aurat. Berikut merupakan tentatif program untuk seminggu ni.

 

Tentatif program ni ditampal di semua blok kediaman. Siapa yang duduk di luar kampus memang tak kan nampak lah tentatif ni. Hehe. Tapi takpe, boleh refer sini.

*Kempen Menutup Aurat*

Poster dia sangat menarik kan? Harap kempen ni bukan sekadar kempen je la. Kita jalankan sama-sama eh wahai muslimat. Kan menutup aurat tu wajib. Kan? Kan? Kan?

Tahniah  PERMATA! Semoga semuanya berjalan lancar dan mendapat sambutan baik daripada warga kampus. Amiiiin :)

P/s : Jom ceramah Ustaz Nahi malam ni :)


14 comments:

ishiko said...

^^

Ila Aqilah said...

ishiko :)

ibnubaba_04 said...

ustaz nahi??cam kenal je

muslimbay.com said...

terjah dari blog niena dan terus folo

Syuxer said...

assalamualaikum...ni terjah dari blog niena dan follow awk..:)..

emm mnggu penghayatan Islam?pernah saya sertai minggu neh..:)..ada qiamulail,usrah dan macam2 la..seronok

suha said...

bagus program cenggini (^_^)

slmt beramal

mas saari said...

singgah dari blog niena...follow!

Ila Aqilah said...

ibnubaba kenal ke ustaz nahi?
cam nama dia sorang je ustaz nahi rasanya..sebab nama ni unik kan? hehe

Ila Aqilah said...

muslimbay tima kasih ;)

Ila Aqilah said...

syuxer terima kasih :)

a'ah..yg ni pun ada program qiam sume,
hehe..jom join lagi ;)

Ila Aqilah said...

suha..terima kasih ;)

selamat beramal juga..

Ila Aqilah said...

mas saari tima kasih :)

Unknown said...

Assalamualaikum Ila.....boleh tak sy download gambar kempen menutup aurat tu.....^__^

Ila Aqilah said...

Oh boleh-boleh tu poster masa kitorang kat IPG :)