Followers

Wednesday, June 15, 2011

Contest Friends Forever

Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Lama tak update blog. Thee. Lama ke? Hmm.

Update-update je nak join contest. Terima kasih Cik Chempakasari sebab sudi tag saya. Hehe. Masa untuk menunaikan tag ini!

Buat entri bertajuk Contest Friends Forever
Letak banner kat bawah ni dan linkkan ke shafmechy.blogspot.com


Letak gambar bersama rakan-rakan dan ceritakan sedikit tentang gambar tersebut.

Macam saya buat ni :)


Ini gambar saya dengan gadis bacarz. Mereka classmates saya untuk 5 tahun setengah. Lama tak? Terlama pernah saya ada. Hehe. 

Ok, gambar ni diambil waktu kami berbuka puasa sekelas tahun lepas. Menariknya kami berbuka di dataran yang ada menara jam, Johor. Rasanya, kelas kami je buka puasa kat situ, Takde orang lain. Awesome tak awesome kitorang? Ekeke.

Sepanjang saya bersahabat dengan 9 orang gadis-gadis ni, macam-macam kami telah lalui. Baik yang pahit atau pun yang manis. Kami berselisih faham baik balik, kami menangis, ketawa, menyanyi, berlari..hehe..semua kami lalui sama-sama.  Banyak benda saya belajar daripada mereka. Kepercayaan, kejujuran, erti persahabatan, tanggungjawab dan semualah. Kenangan bersama mereka kenangan paling terbaik pernah saya ada. :)) *touchinglah mengenangkan ni sem last kita..isk.*

Apa pun, harapnya hubungan persahabatan ni kekal hingga ke akhir hayat hendaknya. Amiiin. ;)

Tag 3 orang rakan dan saya tag :

Letakkan gambar baju yang kamu suka macam ni :


Tarikh tutup penyertaan:
19 Jun 2011; 11.59 malam

P/s : Tuah gadis bacarz siapa tahu. Thee.

6 comments:

shafmechy said...

thanks join..gud luk ye =)

Ila Aqilah said...

tima kasih, harap menang la eh? hehe :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck:))

Ila Aqilah said...

tima kasih :))

ekin alias said...

jom join contest saya >>


http://ekinojapan2910.blogspot.com/2011/06/ungly-face-contest-jom-join.html

Ila Aqilah said...

ekin baik, tima kasih :)