Followers

Saturday, June 4, 2011

Happy Belated Birthday!

Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Firstly, sorry Nurul Norsilah, Wan Maisarah dan Hazwan atas kelewatan post ini. Isk..biane ;(

Next,
::Nurul Norsilah::

 *Lizah dan Silah*

Gadis manis ni dilahirkan pada 28 Mac dan baru sekarang Qilah nak buat post ni untuk kamu. Thee. I'm sorry! Dia sangatlah serba serbi serba boleh. Ahaha. Seriuslah! Tak caya tanya kawan-kawan dia yang lain. Apa yang paling saya respect tentang dia ialah, dia seorang yang sangat-sangat caring dan tabah. Huhu. You are so strong and you know it. Ucapan yang dah terlewat beberapa bulan ni harap diterima eh ;

Happy Belated Birthday Dear!
Semoga sentiasa dalam keberkatanNya
Bahagia dunia akhirat
Ingat, kamu ada kawan-kawan yang sangat-sangat supportive macam Bacarz
Take care tau :)

Then,
::Wan Maisarah::

 *gaya apakah ni sarah?? haha*

Cek mek molek nama Wan Maisarah ni dari Kelantan. Orangnye cantik pe. Dia lahir pada 9 Mei.  Benda yang paling dia fobia katak tapi kalau makeup dia sangat berani mencuba. Orang cantik macam mane pun  pakai tetap cantik. Jelesh akak. Isk. Buat Sarah;

Happy Belated Birthday Saranghae Sarah!
*mesti tak sangka kena prank kan?*
May Allah bless u
Semoga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat. Ahem
Sayang kamu :)

*Silah..Qilah..Sarah*

Lastly,
::Hazwan::

 *berbaju biru pengawas*

Part dia kena serius sebab kalau tengok orangnye memang macam serius. Tengok gambar pun tau kan? Tapi tu lah hakikatnya, macam je seriusnya. Haha. Sorry wan! Encik Hazwan lahir 24 Mei, time ngah sibuk prepare untuk exam..isk.Untuk Wan;

Happy Belated Birthday!
Semoga sentiasa di bawah lindunganNya
Panjang umur, murah rezeki, cepat kawen. Hehe.
Semua yang baik-baik untuk kaulah. Thee

Akhirnya tertunai gak hajat tulis entri ni untuk korang. Hehe. Sekian.

P/s : Classmate 5 tahun setengah.

3 comments:

Ihsan Arifin said...

cumil je semua ;)

sizuka[Izzati] said...

selamat tambah umur semua orang!

Ila Aqilah said...

ihsan, zari..tima kasih kata semua orang..hehe..
*memandai je*