Followers

Thursday, June 9, 2011

Entri Nurul Hidayah Isnin

Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Lagi sekali entri special untuk akak eh silap-silap, untuk adik manis Nurul Hidayah Isnin, pemilik bog Ojo Lali Mampir. Tak faham? Takpe, itu bermaksud awak bukan jawa. Ekeke.

Sempena hari ni, 9 Jun, saya nak ucapkan selamat hari lahir yang ke 25 eh silap-silap! Yang ke berapa Dekyah? Isk. Tak kesahla, apa yang Qilah tau umur kamu sentiasa lagi tua daripada Qilah. Haha. Ini kata dia lah. Happy Birthday Dekyah!

Dekyah kawan sekelas, seblok dan searas saya di IPG tercinta ni. Kalau kat blok dia ketua blok, tapi kat aras saya ketua aras dia. Jadi siapa yang lebih berkuasa sekarang? Hmm. Ce fikirkan. 

Sepanjang saya sekelas dengan dia, kami banyak buat kerja sama-sama baik groupwork and pairwork. Saya senang kerja dengan dia.

*sangat komited dengan kerjanya :)*

Dia seorang yang sangat aktif tau. Kadang-kadang sampai terlebih aktif. Non-stop pecicilan. Hehe. 

Khas untuk Dekyah, tima kasih sebab jadi kawan yang baik, kawan yang sangat-sangat baik. Semoga Allah sentiasa memberkati kamu. Semoga Allah juga sentiasa memberkati umur kamu, dimurahkan rezeki, dipertemukan jodoh yang baik sepadan dengan kamu dan mendapat kebahagiaan dunia akhirat. InsyaAllah. Amiin.


P/s : Kawan sama tinggi. Haha.

14 comments:

ziEmiRa_Amira Izzati Hamdan said...

hhuhuhu...happy birthday to kak hidayah :D
*sama tinggi ke???mne pembaris?haha

Nurul Hidayah Isnin said...

qilah...kenapa aku rasa nk menangis bila baca entri ni.. isk.. T_T
terima kasih..
amin..40x..
u r so sweet..
*tp kalo ikut gmbr last tu ak nmpk cm tnggi skit dr ko tak? hehe..

Nurul Hidayah Isnin said...

eh2..jap2..mana kamu dpt gmbr #1 tu??
knp ak takde gmbr 2?

iz: terima kasih.. =) tnggi kami mmg sm2 180cm..

Ila Aqilah said...

izz..haha..trylah ukur pakai pembaris, tapi pakai pembaris kitorang eh? haha

Ila Aqilah said...

isk..jgn nangislah..kan dah besar..sob3..welcome dekyah..
kan? sejak kawan bacarianz qilah dah develop skill sweet2 ni..haha
gambar 1st tu time kite big lawatan benchmark tu..nak?
*gambar last tu ko jinjit ok! haha*

sizuka[Izzati] said...

kawan sama tinggi tak leh blah.kehkehkeh.

selamat tambah umur dekyah~!

ibnubaba_04 said...

wahh..klu dia umo 25..qilah msti 30 kan..haha

btw..shj

Ila Aqilah said...

haha..zati, nak sama tinggi ngan zati akak tak lepas..haha

Ila Aqilah said...

ibnubaba! haha..tak baik punye..

Ihsan Arifin said...

kirim salam sy dkt die ;)

Ila Aqilah said...

ihsan, salam disampaikan :)

Ila Aqilah said...

ihsan, salam disampaikan :)

koala comel said...

sm tinggi ke? *cuba renug2kn soalan ini ye*

Ila Aqilah said...

ahaha..apa maksud kamu ha wahai miss koala???