Followers

Monday, May 30, 2011

Setahun Sudah

Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Pejam celik, pejam celik..eh, dah setahunlah! Mood sekarang sangat teruja. Haha. Ok, apa yang setahun? Cuba tanya Encik Bos. Bila kena tanya Encik Bos, rasa dah faham la kan? Hehe

Yup, ini tentang kami.



Tak mintak banyak, tak nak mintak sikit..tak demand gak, cuma nak hubungan ni kekal hingga akhir hayat. Siapa sangka, daripada kawan sekelas hampir 4 tahun sekarang sekelas lagi tapi lebih dari kawan. Haha. 

Seriously, saya tak pandai nak luahkan perasaan dengan romantiknya atau dalam bahasa jawa *dia javanesse, saya mix..haha*. Tapi ikhlas ni; 

Thank you for accepting me as I am.
May our relation will be bless and long lasting till the end. 

Cukuplah, thee..sekian. 

P/s : Who knew.

8 comments:

Chempaka Sari said...

tahniah aqilah hamzah dan apad javanese...aku akan menyusul kalian..

Ila Aqilah said...

haha..bukan kitorang akan menyusul selepas kau ke?
thanx chempakasari :)

nuriqa said...

tahniah qila...moga korg bertambah dr setahun ke setahun hingga selamanya:)

Ila Aqilah said...

thanx tiqah, same goes to u :)

3yd@ said...

ehem3 jiran..
thniah n moga brkekalan..
da nak posting ni blh lar rncang2..

Ila Aqilah said...

haha..eyda, thanx..rancang2 la ni..

Izaty said...

bi, ruby heppy bila bi pon happy. happy for both of u, smga 'jalan' ini dprmudahkan dengan ikatan yang halal yang Allah redha, insyaAllah;))kita sama2 cari ilmu bnyak2 untuk persiapkan diri.;) jemputttt tauuu;) en boss: anda tak jaga fibi ni siaplah, karate karang, saya cari anda sampai lubang cacingggg;

Ila Aqilah said...

ruby, amiiiiin..touchinglah! huhu..
minta 'jalan' sentiasa diberkatiNya. Thanx sayang ;)
p/s : fibi nak Encik Bos baca itu warning.Hehe.