Followers

Friday, May 27, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby



Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Dah lama tak join giveaway cam ni, asal join tak pernah bertuah. Isk. Hopefully kali ni bertuah la eh. Tima kasih adik Azam tag akak. Thee.


Syarat-syarat penyertaan :

Buat satu entri bertajuk ' Giveaway from Moscow by Miszlullaby'

Copy dan letak banner di atas dalam entri tersebut

Jadi follower Miszlullaby

Tag 5 rakan blogger dan make sure mereka tahu ;)

Tinggalkan link entri ni di ruang komen blog Miszlullaby.

Sekarang, 
saya nak melaksanakan syarat ke empat, saya tag :



Semoga bertuah Ila Aqilah. Hehe

P/s : Al-fatihah buat arwah ayah Nurul Norsilah. ;(

8 comments:

Nurul Hidayah Isnin said...

qilah, tq 4 tagging me..tp apa hadiah yg boleh dpt?

Ila Aqilah said...

ikut kata miszlullaby hadiah dari moscow yang tak boleh dapat kat malaysia..tak tau la dekyah pemende..huhu

Tipah Va Va Voom said...

mkan nasi lemak moscow kot...huhuu...anyway gud luck to u....

Ila Aqilah said...

haha..banyakla hang!
thanx tipah ;)

Azam Sad said...

welcome!
gud luck..=)

Ila Aqilah said...

yeah! thanx again azam :)

finiey said...

eh. nama fin ada. tengs tag fin :)

Ila Aqilah said...

welcome fini :)