Followers

Monday, May 9, 2011

Trip Kami

Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Lihat muka-muka ahli kembara semalam. *kembaralah sangat*. Terserlah keexcitedkannya. Memancor-mancor. Hehe. 

Semalam kami sempat keluar berama-ramai melihat keindahan alam. Takdelah kembara macam merentas desa, hanya rentas kelapa sawit, pokok getah. Thee.

Dah kumpul baca-baca doa, semua berlari-lari nak naik kereta. Berlari-lari tu tak patut kan? 

 First group yang leading. 
Kira mereka ni umpama pemandu arah kamilah
*gps*


Second group yang kuat mengaum. (kereta maziah).
Haha
*mantan blok G ni*

Third group yang baik je mengalah. Thee.
*ramai artis dalam group ni*

Lepas semua berebut-rebut naik kereta., kami terus ke sini.
Berebut-rebut pun tak patut. Adess!


Motif ke sini, sekadar bergambar. 
Tengok monyet, beruk 2,3 ekor kejap.
Lepas tu terus bergerak naik kereta pergi sini plak.



Sampai sini ada yang bertanya, rombongan dari sekolah mana dik. Hmm. Tak terjawab. Isk.

Secara keseluruhannya, semalam orang ramai. Wahahaha. Masuk berbayar ikut kepala, satu kepala RM7.50 kalau anda ada mycard. Kalau tiada, RM10.00. Apa la nilai wang tu jika nak dibandingkan dengan ukhwah antara kami yang tak ternilai ni. Hehe. Macam mana pun, trip ad hoc ni menjadi dan semua orang sangat membantu.

Kata-kata famous untuk hari semalam :

 "Aku serius dalam dua dua benda. pertama kucing, kedua air."

Sekian, tu je lah nak share. 

P/s : Sahabat selamanya!
http://www.emocutez.com

14 comments:

sizuka[Izzati] said...

wahhhh syok kuar reramai~!

mira mir said...

kita xsempat kua sesama kak qilah, plan dgn kak silah dlu.. xsempat -_-" btw kim slm smua akak2 ea ^^

ShaFiCca RuSLi said...

wahh, kuar mkn angn upenye ramai2...jiran xajak pom..huhuhu

Ila Aqilah said...

zati, kamu lagi banyak keluar..jelesh!

Ila Aqilah said...

huhu..kan mira, tak sempat..
tunggu mira baliklah
okies, salam disampaikan..

Ila Aqilah said...

haha..yelah jiran sebelah dah kuar makan angin dulu!

ahsfantasy24 said...

wah..
best kn p jnjalan ngn kngkwan..
precious moment ^^,

ShaFiCca RuSLi said...

eh, mne da..jiran bkn mkn angin...minum air je kt air jatuh.. heheh (:

Ila Aqilah said...

kan? dah final year ni, nak preserve semua precious moment ni..huhu

Ila Aqilah said...

haha..ira minum air jatuh eh? bahayalah..haha

Nurul Hidayah Isnin said...

wow..baru pasan post ni..!
really like it..
thanks 4 da road tour report =)

Ila Aqilah said...

hehe..welcome gps!
eh salah2, welcoem dekyah :)

Ila Aqilah said...

ai ai cik gps! haha

Tipah Va Va Voom said...

siapekah gerangannya si artis dlam gambor tu ha agak2nye?huhuhuhuh