Followers

Tuesday, May 31, 2011

Header tu!

Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Ce tengok header atas tu. Cantik tak? Baik puji! Haha. Sebab pujian ni untuk Cik Chempakasari. Tengok blog dia sana, header dia cantik-cantik. Terima kasih Cik Chempakasari. 

Ada satu design yang dia buatkan untuk saya tapi dalam macam-macam bentuk sampai rambang mata la nak pilih. Nak tengok tak? Meh la tengok hasil beliau.

::1::
(ni sama yang cam kat atas tu)

::2::





::3::




 ::4::

 
::5::

Rajin tak beliau? Memandangkan cuti ni dia tak motong sawit, eloklah kiranya dia main-main buat header untuk saya. Haha. Thanks again dear! Nanti Qilah bagi upah biji sawit satu :p

Kamu rasa header mane lagi suit? Ce pilih, ce pilih..hehe

P/s : Nak belajar guna gimp lah!

10 comments:

anisyud_01 said...

like no 2..ngehehe..
ti klu ko tkr no 2 inform ak tau,
sbb ak nk komen like no 3 lak..
hahahaha..=p

chempaka sari said...

fuyooo...qila...tetibe ku rase terbangge diri plak..hahaha..aku nak pokok sawit...

Ila Aqilah said...

anis, keji mu! hahaha

Ila Aqilah said...

cs jgn cepat berbangga..haha..banyakla ko punye pokok sawit!

ziEmiRa_Amira Izzati Hamdan said...

hehe...sume lawa la,,, :D
nk jgak~

Izaty said...

nak jugak camtu.sob,sob, fibi blajarla, leh wat untuk ruby;)

Ila Aqilah said...

izz sume cantik kan? thee
nak mintak kakak tongkang pechah tu eh?

Ila Aqilah said...

ayoyo acik ruby, fibi tak reti, nak blaja pun lambat je..pe kata acik ruby yg belajar..hehe

safiuddin said...

banyak la header dia..

Ila Aqilah said...

saifuddin, nak pinjam satu? hehe