Followers

Wednesday, May 11, 2011

Mana Semua????

Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Mula-mula sekali, nak bagi tau, tersangatlah frust! Bukak blog,semua kosong!

Semua blog list yang saya follow semua dah hilang. Wahaha. 

Cam ne nak settle masalah ni? Isk..

http://www.emocutez.com

P/s : Ada sesiapa boleh tolong tak? Clueless. Huhu.

8 comments:

ShaFiCca RuSLi said...

plek neh..cian jiran

Chempaka Sari said...

qila, pi add gadget semula...pi kat design >> page element >> add gadget >> blog list...

nuriqa said...

salam babe..bnda yg sama happen kt saya jg..mula2 panik gak coz tkut nk cri stu2 blik tuk follow blik..tp last2 sign out n sign blik..rpnya blog tu ada ctu..cma mybe system prob..dun worry key:)

Nurul Hidayah Isnin said...

ishk..mmg kosong terus blog..
xpe..jgn putus asa..
anggap ini peluang utk anda mendesign smula supaya mnjadi blog plng havoc!

Ila Aqilah said...

ira, plek kan? macam kisah kami memang pelik..haha

Ila Aqilah said...

shap, boleh eh? ok nanti qilah try! tima kasih :)))

Ila Aqilah said...

tikuk!!!!! kamu pun sama bah! haha..ok2..nanti fibi try, thanx wei!
p/s : lama bah tak denga cite kamu!

Ila Aqilah said...

dekyah, qilah tak pandailah nak upgrade ni..haha..kan dah nak dekat exam ni dekyah oii..