Followers

Thursday, December 16, 2010

2 Kali Setahun

Biasa orang sambut birthday sekali setahun, tapi kami sambut 2 kali setahun. Siapa sangka, saya dan Wani sambut birthday 2 kali tahun ni.  Tak tau la nak rasa berlagak atau pun malu. Haha.

kami mangsa penipuan..isk

Ini semua gara-gara Anis yang tetiba ada hati nak sambut birthday kami awal. Padahal awal tahun ni kitorang kena 'krek' sama-sama. Tak caya, baca sini . Kami celebrate sama-sama lagi. Anis banyak sangat menipu hari tu dan bersama-sama beliau Ira, Mesul dan Syah. Korang memang pandai sangat berlakon hari tu. Serius qilah betul-betul terkejut wei! Haha. Anis, nasib baik kamu tak kena sakit perut betul-betul =p.

Oh ya, kejadian tipu-menipu ini berlaku waktu kami di Putrajaya selepas selamat menghadiri kenduri kahwin Kak Amin dan Abg Hafiz Ahad lepas. Tahniah Kak Amin =). Selingan jap buat pengantin baru. Hehe.

Plan korang memang menjadi. Tempat nak celebrate tak nak sweet plak, depan tasik, atas tangga, bawah lampu. Ecece, tak sangka kamu-kamu ni sweet kan. Hehe. Kek yang sedap sangat-sangat sampai Wani yang mengidam cupcake pun lupa cupcake lepas makan kek tu. Thee. Terima kasih. Touching. Isk3. Next year sambut lagi eh. Haha

siapa ntah yang potong kek comot.

P/s : Lupa nak bagi kek kat bos. Thee..Sorry bos =(

8 comments:

TunTeja said...

alololo...comelnyeee..!!!!

sape bos tu????ehemmmmmm~

Ila Aqilah said...

comel kan mereka..hahaha

~An-nur~ said...

bos cakap tekpe, its ok
hehe
eleh, nak cakap besday die dah dekat la tu, okey2,nnti kita celebrate tau,guna skype.hihi

Ila Aqilah said...

haha..paham pun ruby!
eh, fibi takde skype la..
nanti laptop dah baik
fibi install..thee =)

anisyud_01 said...

bos a.k.a toke klpe swit..
hehehehe..sweeeetnye~
comel=anis a.k.a dwi anis comel..
hehehehe..comeeeeeelnye~
*alhamdulillah..ak slamat..hehehe..klu x mau mrana ak (bnyk gak ak klentong korng,ckup2 masa dr ptrajya ke jb..hahaha~

Nurul Hidayah Isnin said...

sweet nya smbut kt tepi tasik..
ni mesti keje anis nih...

ehem..bos mstilah kena bli kek yg BARRUU kn..

Ila Aqilah said...

haha..tau pun ko cuak takut merana
kelentong tak agak2..
haha..dahla kami2 ni innocent gitu..isk
yela anis, naseb bek ko comel..qilah maafkan..haha

Ila Aqilah said...

a'ah dekyah..keje anis, ira, mesul ngan syah..hehe
kalo sawit nek harga adala kek baru..mkn sendiri..haha