Followers

Monday, March 15, 2010

Selamat Datang Alisha!

Alisha? Siapa Alisha? Hehe..Dia ialah anak kepada sepupuku Abg An yang baru lahir ke muka bumi ini. Tahniah Abg An dan Kak Maria. Alisha dilahirkan pada tanggal 12hb Mac. Nama penuhnya Alisha Yaakob B. Azhan. Haish! Kacau daun betul, baru nak booking nama 'Alisha' untuk my future baby..haha..

Rasulullah bersabda, " Dan lelaki (suami) adalah pemimpin keluarganya dan dia akan disoal mengenai kepimpinannya". (Riwayat al-Bukhari)

Besarkan tanggungjawab seorang suami. Jadi buat Abg An, pimpinlah keluarga anda kerana ini tanggungjawab anda..Hehe..Buat Kak Maria, sama-sama tolong Abg An. Dulu hidup berdua, sekarang dah ada Alisha. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat!

P/s : Kiranya kan, saya ni dah jadi makcik la kan? Ok Alisha, call me Auntie Ila ea..hehe..

9 comments:

afiqah abdullah. said...

wah~wah~
die da jadi mok cik...
akk ak nye due lan 9 ni insah Allah
u call me acik pqah je...haha;D

Ila Aqilah said...

wah..bulan 9..lambat lg..tp kena hati2..eceh, cam dah ada pengalaman plak..wei! asal fibi kena pnggil ko mkcik?? hahaha..ok2, if ini permintaan ko..no hal makcik pqah..

afiqah abdullah. said...

elelee~
orait la 2...drpd auntie ila...kuang3

;p

Ila Aqilah said...

glamour wat..auntie Ila..haha..

milk and cookies said...

Haha! Neng, rupa-rupanya dah jadi makcik. Panggil mbak lepas ni boleh?

Hahaha!

Ila Aqilah said...

hamboi..sejak mak ko asik ulang alik malaysia-indonesia, ko mula nak letak sume kata nama org sana bg kat qla ea..byk cantik muka ko! haha..no mbak, juz auntie..hahaha..

milk and cookies said...

Ee.. Geli je auntie! Ko nak aku marah ko macam pakcik bas larkin tu ke?

Awak tu perempuan, orang melayu... Bla bla bla..

*Dup dap dup dap trauma*

Ila Aqilah said...

haha..ok! makcik ila..mbak,still no!

*better surrender dari kena bebel ngan neng ni..hehe..

milk and cookies said...

Muahahaha! Aku tak kuat bebel la. Tu ko je. Hehehe.