Followers

Tuesday, April 19, 2011

Action Research 4

Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Minggu ini minggu proposal Pismp Matematik. Cop! Bukan Pismp Matematik je, satu batch kena sindrom proposal ni baik kanak-kanak Sains, RBT mahu pun PJ. Rasanyalah. Tapi apa yang confirm warga Bacarz memang tengah bertungkus-lumuslah kan? Kan??

*ini antara contoh mereka yang bertungkus lumus..hmmm*


Due date untuk assignment ni ialah 22hb April bersamaan hari Jumaat minggu ni tau. Setakat ni, semua dah ada progression masing-masing. Kat sini saya cuma nak share beberapa artikel atau jurnal yang berkaitan dengan tajuk saya, kot-kot boleh membantu yang lain. Cuba terjah :

  1. Kaedah pelbagai hafal sifir
  2. Kaedah petak sifir
  3. Penyelesaian masalah Matematik
  4. Penguasaan kemahiran asas 3M
Mana tau membantu kan, trylah terjah. Kalau ada lagi saya tambah lagi. Huhu.

P/s : Sedang khayalan tak menjanjikan, segunung kebahagiaan. *takde kaitan*

8 comments:

danial said...

bgs qila bgs. sygnye xde yg kna dgn ak

Ila Aqilah said...

haha..maaf jaka..tak dapek den nak nolong..

Jalak Lenteng said...

matematik yg x-tream....

Ila Aqilah said...

x-tream lah sangat..hehe

koala comel said...

hey ! copyright !!!
nk ltk gmbr pun biarla yg ak wt propojel...ni org wt rph !! hahaha...tp lawa beb org tu... :p

Ila Aqilah said...

haha..cantikkan gambar tu
gambar je lah ;p
time ni sape duk sebelah ko ek buat rph?
hmmm...tettt

ahsfantasy24 said...

slamat mnyiapkan tugasan..!
:))

Ila Aqilah said...

thee...tima kasih :))