Followers

Friday, October 26, 2012

Balik! Balik Beraya!

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Rabu
Pagi-pagi pergi sekolah macam biasa. Dapat je balik, terus balik rumah pom pam pom pam kemas-kemas barang dan puh! Kak Ida dan Kak Hurul sampai jemput kami orang. Hehe. Yea! Journey to the airport. 

Tau tak perasaan waktu tu? Senyum sepanjang jalan. Hehe. 

Sampai je Airport Miri, solat, makan-makan dan tiba masa naik belon! Berlepaslah ke semenanjung, LCCT Kuala Lumpur. Sepanjang perjalanan saya tido sebab kalau boleh bangun-bangun je dah sampai. 

Khamis
Bangun pagi, celik mata, oh saya di rumah. Yea, dah kat rumah! Selepas 2 bulan tak balik, mampu gak saya beli tiket belon balik rumah. Ehehe. Home sweet home!

Jumaat
Tiada yang lagi best melainkan menyambut hari raya di rumah bersama family tau! Selamat Hari Raya buat warga blogger yang lain :)


P/s : Pas ni hitung hari nak balik cuti hujung tahun plak. 

4 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

semoga selamat selalu..amin

Myra Jay said...

Hheee, mesti bahagia dapat beraya bersama keluarga tersayang :)

Selamat Hari Raya :D

Cikgu Ma said...

akak dah pun mendarat di sarawak....

My Life's Journey said...

uuuu umi terlambat nak ucapkan selamat hari raya haji untuk dear seisi keluarga