Followers

Sunday, October 7, 2012

02.06.2012

Asslammualaikum & Salam Sejahtera

Macam biasa, saya masih, masih dan masih menyesuaikan diri hidup di sini. Sebab tu blog ini sepi je. Hampir setahun dah saya kat bumi Sarawak. Kejap je kan masa berlalu? Dalam tempoh penyesuaian diri ini banyak sangat perkara berlaku dan teringin sangat nak share kat semua! *Walaupun takde siapa nak tahu kan..haha*

Untuk sekian kalinya biarlah saya share yang satu ni;



P/s : Okies, sehingga ke post yang seterusnya!





2 comments:

Kakzakie said...

Oh... nampak anggun betul tu Ila... moga berkekalan hendaknya.

Tunjuklah betul-betul cincinnya.

Tahniah dari kakak ye:)

Ila Aqilah said...

akak! mekacih hehe

amiiiin :)

tengok dari jauh je lah ehehe