Followers

Wednesday, July 20, 2011

T-Shirt Muslimah Sinar

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Macam biasa, saya amik masa yang lama untuk update blog. Huhu. Kebelakangan ni agak sibuk dengan program sekolah juga program-program peribadi. Thee. 

Sekarang saya amik pre-order untuk t-shirt muslimah brand Sinar. Jom tengok design-design brand Sinar. Kalau ada berkenan boleh terus order dengan saya :)


Kod : 
BM 01E

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 


Kod : 
BM 09D

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL)

Kod : 
BM 09C & BM 11B

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 

Kod : 
BM 02E

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 

 Kod : 
BM 19B

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 



 Kod : 
BM 19A

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 


Kod : 
BM 10A

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 

Kod : 
BM 04A

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 

Kod : 
BM 02D

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 


 Kod : 
BM 11D

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 


Kod : 
BM 01F

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 

Kod : 
BM 11E

Harga :
RM 40.00
(S,M,L)

Rm 50.00
(XL, XXL) 

Harga tak termasuk postage. Kalau ada yang berkenan boleh respon terus di komen entri ini atau hubungi saya melalui emel ila_aqilah@yahoo.com

Berkenaan dengan saiz, boleh rujuk bawah ini.


P/s : Tutup aurat jom :)

10 comments:

sYu's RaMLi said...

kak qila,ade design laen x?

Mihevoli said...

smpai ble amek order?

Ila Aqilah said...

syu, ada yang lain
meh datang bilik akak tengok katalog :)
bilik E24 tau

Ila Aqilah said...

yana, sekarang pun dah amik order :)

Niena Pengembara Ilahi said...

cantik bajuk2 ni.. akak suka ^^

erk... akak biasa je.. ila pn cntik :D

Ila Aqilah said...

kak niena nak order? boleh je..hehe

takdela kak, biasa je la..

nurfarah wahidah said...

nak tgk yg lain!

tapi kan..yg design first tu ade tak wrna lain? mcm comel j tu...hehe

Ila Aqilah said...

farah ada! datang bilik akak lah..hehe..

ishiko said...

macam-macam.. style ^^

Syuxer said...

saya mampu tengok je..heheh support awk semoga bisnes neh maju..:)