Followers

Saturday, July 2, 2011

Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Siapa tak tau event apa yang berlaku hari ni? Meh nak bagi tau, hari ini telah diadakan larian serentak sempena Majlis Pelancaran Larian Serentak 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia. Semua yang berada di bawah naungan Kementerian Pelajaran Malaysia iaitu sekolah, matrikulasi, IPG dan lain-lain terlibat dengan larian ini. 

IPG kami, IPG Kampus Temenggong Ibrahim diminta berkumpul kat padang seawal jam 6.45 pagi. Semangat tau masing-masing. Ekeke.

*berkabus lagi belakang tu*


*tanda tangan apa yang patut*

Pagi-pagi kumpul dengar  dulu ucapan perasmian, lepas tu ada senamrobik, pastu larilah kami ikut trek yang dah ditetapkan. Kemudian rehat jap makan-makan. Ada makan free tau. Terima kasih penganjur. Hehe. Slot seterusnya pemeriksaan kesihatan. Sempat gak lah mencelah sana sini buat pemeriksaan.

*lari bila nampak kamera :p*


*take 5*

Terima kasih buat classmates yang sangat supportive! :)

P/s : Semua events anjuran IPG nak join! Boleh?

14 comments:

sYu's RaMLi said...

larian tu da kene tukar jd jalan...hahaha..

anisyud_01 said...

haha..lari bila nmpak kamera,
tercpaila objektif 'larian' tu..hehehe~

Ila Aqilah said...

syu..haha..tu lah pasal..tapi penatlah juga..:p

Ila Aqilah said...

anis, tu pun kire ke? adeh :p

Azam Sad said...

Masing-masing lari bila nampak kamera...
bila takde kamera? (timbul tanda tanya)..hehhe :D

Ila Aqilah said...

haha..bile takde kamera kelajuan tu kurang sket je..haha

zarazueyin said...

sama la..
letih sangat semalam mengawal murid
tapi enjoyyy....hehe

ishiko said...

ok.. hbs je progrm tu, blk bilik rehat, take a short nap d terus keluar brjimba-jimba. hehee...

visit my blog ^^

Ila Aqilah said...

zarazueyin, cikgulah :)

hehe..mesti penat kan..huhu..takpe2 kerja kan..

Ila Aqilah said...

ishiko..asik berjimba je..hahha
elaun dah keluar la tu..
okies :)

Azam Sad said...

oh...'A+' untuk jawapan tu!..hehhe

Ila Aqilah said...

hehe..A+ memang cemerlang kan?

Mrs. Farhan said...

wahh, bakal cikgu ni. =P

follow awak.

Ila Aqilah said...

mrs.farhan..a'ahla, bakal cikgu..hehe..okies, follow awak :)