Followers

Monday, August 29, 2011

Jangan Lupa Namaku

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Siapa tengok cerita Ramadhan Terakhir? Cerita tu main kat TV3 pukul 10.30 malam. Ala yang pelakon perempuan dia adik Fauziah Ahmad Daud a.k.a Ogy tu. Tak tengok? Tak tengok takpelah. Cerita tu pun dah abis. Tengok poster dia je la eh. Thee. 


Cerita dia ok, para pelakon dia sangat menjiwai watak tapi saya tak mau ulas pasal cerita ni. Saya nak cerita pasal ost drama bersiri ini. 

Lagu untuk drama bersiri ni best! Nak dengar boleh dengar kat video ni.

video

Yang nyanyi lagu ni ialah Pompa Bensin. Tak kenallah siapa tapi sat lagi saya try search. 

Apa pun, moga kita bertemu Ramadhan tahun depan. InsyaAllah.

P/s : Selamat datang Syawal.