Followers

Sunday, August 28, 2011

Pre Raya Photoshoot

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Sebelum cuti hari tu kami sekelas sempat buat pre raya photoshoot. Ingat wedding je ada pre wedding photoshoot? Raya pun adalah! hehe.

Dah final sem ni, semua aktiviti, event ke apa ke mesti nak kena ada dokumentasi. Ye la, nanti dah keluar boleh tengok-tengok balik sambil nangis-nangis. Isk. *over*

Jom-jom, tengok hasil tangan photographer classmate kami ;)

*Selamat Hari Raya*


*Mintak ampun, mintak maaf..*









Excited tak kami?
Puasa last kami di bumi Temenggong ;(

Semoga setiap amalan puasa kami diterimaNya

Daripada Abu Hurairah r.a bersabda;
Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud ;
" Allah berfirman; Setiap amalan manusi itu untuknya kecuali puasa. 
Ia untuk Ku dan Aku yang memberi ganjarannya."

7 comments:

ishiko said...

alahaii.. bestnyaa, xsmpat nk buat hari tu.. next year kna buat neh

ahsfantasy24 said...

Hehe..
comel dan anggun!
alamat ari raya amaaf zhir batin :)


Terjah;
1. Saat benar kamu ingin pergi
2. Kisah cinta Lia

Anonymous said...

athuyai kowg.. beznye dpt pre photoshoot.. btw.. good luck la nnty after kuar mktb.. klw rjin dtg la mktb ag, bkk puase ngn kte2 kt sni ag.. hehe.. slmt ary rye tw.. maaf zahir&batin

Ila Aqilah said...

ishiko kena buat maa
kalau tak nanti menyesal..thee

Anonymous said...

terima kasih kak :)

akan ku terjah..ekeke

Ila Aqilah said...

anonymous, kamu belanja, kami datanglah..haha..selamat hari raya, maaf zahir batun :)

TunTeja said...

hehehe.comelnyeeeee.kelas mane la ni kan :p