Followers

Tuesday, September 20, 2011

Puan Fasihah, Tahniah!

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Berjumpa kembali dalam ruangan blog yang memang dah lama tak update ni. Thee. Sebab dah lama tak update ialah sibuk dengan tugasan-tugasan dan program-program yang dirancang dan tak terancang dan hari ini saya nak share berita gembira. Jadi perlulah update! Thee.

Berita gembira ini melibatkan sahabat baik saya, Fasihah a.k.a Fye. Fye ni kawan baik, sangat-sangat baik waktu sama-sama kat sekolah dan sampai sekarang :)

*Ni gambar zaman sekolah dulu..Innocent kan?*
haha

Apa yang menggembirakannya ialah dia selamat diijabkabulkan dan sah menjadi isteri kepada encik suaminya. Ekeke.

 *Banyak beza dulu dan sekarang.*

Saya sempat menghadiri majlisnya belah pihak lelaki di Melaka. Berbekalkan sekotak hadiah, saya menuju ke Melaka dengan menaiki bas kegemaran, KKKL. Haha. Tanpa bas ni tak sampai tau Melaka. Sesampai je di Melaka, cik Pearl jemput bersama-sama encik Azfa. Kat Melaka ni lah janji jumpa dengan cik Ruby dan cik Iza.


*Terima kasih Pearl & Azfa :)*

Bila semua dah ada kami terus bergerak ke dewan nak jumpa pengantin. Tak sabar! Haha. Tapi tak sia-sia lah tak sabar sebab memang dapat jumpa pengantin. Mereka tengah makan beradab kot time tu. Dan tadaaaa!

*Jumpa pun pasangan pengantin yang dirai :)*

Dalam majlis ni saya jumpa cik Mimi dan cik Illiana. Kawan-kawan sekolah yang bertahun-tahun tak jumpa. Masing-masing tak berubah. Seronok jumpa mereka! Serius! Kecoh je sepanjang majlis ni. Haha

 *Illiana, Pearl, Saya, Ruby, Iza*

*Cik Syamimi!*

Kami dapat meja VIP tau. Makanan siap serve, meja betul-betul depan meja pengantin. Hehe. Rasa macam tetamu VIP betul. Terima kasih :)


*Keluarga pengantin perempuan*

Berjuta tahniah buat puan sahabat. Moga hubungan kalian kekal hingga akhir hayat. Sangat excited tau time tulis ni, cam caya tak caya je kau dah kahwin! Apa pun tahniah :)

P/s : Fye sempat cakap, majulah baju kurung sebagai baju pengantin. Haha. I like!

12 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

erm...xbnyak perubahan :)

nuriqa said...

tahniah puan fasihah...semoga berbahagia ke akhir hayat...
dari cik atiqah@tikuk~~~hehehe

Ila Aqilah said...

kak niena ye ke? haha

Ila Aqilah said...

cik atiqah! amiiiiin kan tuk puan fasihah :)

yayath said...

hehe...wah..macam best je:)tahniah untuk puan fasihah jugak...hehe~~miss smuenye la^^

Ila Aqilah said...

alala..yath, pas ni turn yath kan? thee

Ihsan Arifin said...

suci je muka zaman sekolah :)

TunTeja said...

kawan baik kamu dah lepas qla.insyaAllah lepas ni kamu pulak ikut jejak die kan :)

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah..
semoga bahagia sampai syurga :)

Ila Aqilah said...

ihsan, sekarang pun suci lagilah. haha

Ila Aqilah said...

tun teja, insyaAllah ada jodohnya tak lama lagi lah.

Ila Aqilah said...

akak, amiiiin :)