Followers

Thursday, October 21, 2010

atikahfasihah.collection







Lama tak menulis, bukan tak mahu tapi kebelakangan ni sibuk dengan assignment, kerja-kerja tutorial (konon-kononnya la) dan jutaria (sepatutnya tidak termasuk..haha). 


Ikutkan banyak perkara saya nak share tapi disebabkan banyak kekangan yang tak dapat dielakkan, maka tak dapat la saya nak share. Tapi takpe, saya tetap akan share mana yang saya mampu nak share. Key issue di sini ialah 'share'. Haha.

Beberapa bulan yang lepas, saya ada order baju t-shirt muslimah secara online. Alhamdulillah baju yang di order selamat sampai dan selamat dipakai. Terima kasih, cik Fasihah my ex-schoolmate merangkap my dearest best friend with her partner sebab baju yang mereka jual memang best dan selesa dipakai. Jadi, sesiapa yang rasa nak order or survey-survey harga dan design bolehlah lawat blog mereka di atikahfasihah.collection



P/s : Rasa cam nak order lagi, tapi dah hujung-hujung ni kena cari sponsor la mintak belikan..thee..



2 comments:

mira mir said...

k qilah, nak link ley?
nak survey2 busana muslimah
thanks ;)

Ila Aqilah said...

mira, click je kat word atikahfasihah.collection tu eh..hehe..kalo nak order lalu akak pun boleh =)