Followers

Monday, August 16, 2010

Rakan Praktikum Yang Awesome!

      Lately ni ramai benar yang suka guna perkataan 'awesome'. Jadi, saya pun nak guna juga perkataan 'awesome' khas untuk rakan-rakan sepraktikumku Syahira, Zulaiha dan Athalia. Kamu bertiga memang awesome!



      Praktikum kali ini lebih meriah dengan adanya mereka. Haha. Haruslah gelak besar nak tunjuk rasa meriah tu. Walaupun kadang-kadang memang ada rasa tension tapi dengan adanya rakan-rakan sepraktikum yang awesome ini hilanglah sedikit rasa tension. Mereka banyak membantu memeriahkan suasana. Ececeh. Tapi itulah hakikat. Sekarang saya admit, 'The more, the merrier' is sooooo true! 

      Now kami ada less than a week untuk menghabiskan masa di Sek. Keb. Taman Damai Jaya. Banyak kenangan kami dalam sekolah ini baik pahit baik juga yang manis. Jadi untuk tidak melepaskan kenangan kami pergi macam itu je, kami sempat preserved some of the moments in the pictures. Here some of our moments...



Persembahan khas dari kami..nasib baik ada 2 orang penyanyi maktab

Hasil contengan kami khas untuk bilik Matematik

Hidup dengan nombor


Hasil kerja kami



Lagi hasil kami



P/s : Buat Atha dan Lea yang bakal menghadapi final observes minggu ini, wishing both of you all the best!


2 comments:

kawat berduri said...

hahaha... korg pon best!!!... (xleh nk sbut natang awesome tue... terbelit lidah aku, setakat eja aku tau la) hahahaha... thanks qila n rakan2 yg lain...

Ila Aqilah said...

haha..ko berbelit2 nak sebut plak..haha..ya atha..so awesome! welcome babeh!