Followers

Sunday, February 3, 2013

#HappyBirthdayToMe#


Assalammualaikum & Selamat!

Jarang-jarang dah bukak blog, once bukak blog haruslah blogwalking scroll down abis baca semua entri-entri rakan blogger yang terlepas.Isk. 

Untuk tahun 2013 ni kan, saya dah pun selamat genap berumur 2_ tahun pada 20 Januari lepas. Umur wanita ini rahsia boleh? haha. Since kita ni duduk jauh di perantauan, family duk kat seberang Laut China Selatan sana kan, hanya doa dan ucapanlah yang diterima. Menangis kerinduan wo!


*Tengok-tengok! Ayah call Ila via viber gitu! *
Ni first time guna viber itu pun pas ayah call. 
Ayah lagi up to date. Adess.

Untung ada girlfriends yang sentiasa teman saya kat sini. Takde mereka hilang satu kemanisan dah duk kat sini. Dan untunglah ada encik bos kat sini. Ehehe. *berbunga kejap*

Mekacih! (^o^)/

Apa pun kan, saya berharap sangat bila usia semakin meningkat ni, banyak amalan yang bertambah dan diperoleh. Harap sangat apa yang dihajati akan kesampaian. Dan boleh tak mintak sangat dapat pindah mengajar balik dekat dengan family. Harap siapa-siapa yang membaca entri ni mintak doakan saya eh? Doa bebanyak dan banyak! Mana tau rezeki doa kalian, Allah perkenan. Thee.

Nak conteng tulis banyak lagi tapi kan sekarang Aizat ada kat tv9! Hehe okeh babai!

P/s: Seriously still counting days nak balik rumah, and there will be another 4 more days ;) Yeeehhhaaaa!






10 comments:

syafiqakarim said...

happy belated yayanggg

TunTeja said...

happy belated birthday qila!!! hehehe.bestnyaaa.nak sembonia gak! hehe :)

mimi nasir said...
This comment has been removed by the author.
mimi nasir said...

qila, happy belated birthday. have a blast! :) salam kenal jugak ;)

NIA SI DRUMSTICK said...

Happy belsted bufday dear..

My Life's Journey said...

happy belated birthday dear..moga segala impian menjafi keyataan ..amin2 .. umahhhhhh ..bestnta pat adiahhh ..yeayyy

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy belated B'day Ila..sorry akak lambat wish..May ALLAH bless you..
bestnye dapat sembonia..^^

nea lopah said...

salam kenal n done folow sini jugak. Best nye dapat hadiah purse sembonia. hehehe

nea lopah said...

Happy belated besday

Ahsfantasy Ryu said...

"HAPPY BELATED BIRTHDAY, MAY ALLAH BLESS YOU; ALWAYS"
Maafa lama tak datang sini..