Followers

Monday, May 7, 2012

Nailofa Ris

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

30 April 2012
Nailofa Ris, 
Happy Birthday :)

*Tekalah mana satu Nailofa mana satu Neelofa* 
ekeke

Takut nak bagi lebih-lebih. Takut naik 4kg!
So, bagi kek 1 slice cukup la eh?

Apa pun, kami doakan Cik Nailofa cepat membesar,
dimurahkan rezeki, panjang umur dan
selamat melayari bakal bahtera perkahwinan yang dibina.

Last sekali, semoga dapat pindah semenanjung selepas Qilah pindah la eh? 
Oyea!


P/s : Nah lagu untuk Cik Nailofa. Semoga terhibur. 

video

Sunday, May 6, 2012

19 Hari Lagi

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Lama sangat tak update blog, dekat 3 bulan. Bukan setakat tak usik, jengah pun tak. Huhu. Masih mencari kesesuaian diri di tempat orang. Awal hidup kat tempat orang banyak benda yang perlu diuruskan. Alhamdulillah, sekarang dah mula rasa stabil sikit walaupun masih menangis ke homesick kan. Sob3.

Ada rasa rindu nak update walaupun tak tau ada ke tak orang yang nak baca. Haha. Tapi for sure, saya rindu nak ber blogwalking mengetahui perkembangan, kehidupan semasa blogger-blogger yang lain. Thee. Dalam setiap blog ada ilmu yang mereka sampaikan. Cewaahh.

Apa pun, sekarang dah masuk bulan Mei! Ada lagi 19 hari untuk ke cuti sekolah! Maksudnya 19 hari lagi untuk balik rumah. Oyea! 


*Setiap hari menghitung hari. Hehe.*

Dalam masa 5 bulan ini, banyak berita baik yang saya terima dari rakan-rakan tercomel. Hehe. Semoga yang baik-baik untuk kalian. Apa berita baik tu ek? Akan dikhabarkan bila tiba masanya. Baru sweet! Kan?

P/s : Serius tak sabar nak balik Johor!